semoga bahagia dunia akhirat

semoga bahagia dunia akhirat
~di bawah jalinan suci ikatan perkahwinan~
Iman bukan sekadar angan-angan, tetapi adalah sesuatu yang diyakini dalam hati dan dijelmakan dalam bentuk amal, dan sekiranya ajal itu dinampakkan kepada kamu pasti akan porak porandalah semua cita-cita.. pengalaman adalah cermin kegagalan dan penilaian terhadap segala kekurangan.. -Saidina Abu Bakar R.A.

Monday, August 30, 2010

the latest new

assalamualaikum..

perkara terbaru..
7 hb 8 2010 ana selamat melahirkan seorang puteri yang diberi nama Aufa Hibriyah bt Mohamad Husaini. tepat dengan jangkaan yang tertera pd kad pink mengandung tuu..alhamdulillah...hehe...seminggu sebelum due date ana masih lg berlegar2 di kampus UIA menuntut ilmu..dan pd masa yg sama sentiasa exercise petang2 dan pg2 kalau ada kelapangan dengan berjalan kaki sebanyak2nye dan naik turun tangga di UIA yg tinggi nun agar baby turun bawah dan mudah bersalin.(dah 39 weeks doc ckp baby lom turun aritu..sgt sedey)
3 hari sebelum due date barulah ana pulang ke kampung untuk bersedia bersalin..(ceh..konon2 jangkaan tu tepat..hehe)dah rancang kalau bersalin sebelum tarikh due date cadangye di HKL sahaja,.alhamdulillah sempat bersalin di Hospital Machang, Kelantan..(layanan sgt best..misi2 baik..doktor2 lawak giler..cuma x leh ada peneman jer)

jd di kesempatan update blog ni perkenalkan...Aufa Hibriyah..lahir pd 7hb8 2010, secara normal, berat 3.0kg..

beberapa jam lepas lahir..baba teman mase di labour room=)



aufa-hari ke-2 dilahirkan..x bedung dah..coz die x suka,,hehe

No comments:

Post a Comment

~TetAmu diHorMati~syukran atas persinggahan(^^)

~jalinan ukhuwwah~

There was an error in this gadget